The συμβουλευτικη επιχειρησεων Diaries

Πίσω από καθετί που κάνουμε βρίσκεται το γιατί και δε θα πρέπει να χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.

Αποστολή → Θα κάνετε εσείς όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την αποστολή των προϊόντων σας ή θα προσλάβετε κάποιον άλλο;

Προώθηση → Πως θα φτάσουν τα προϊόντα σας στα μάτια των ιδανικών σας πελατών;

Επιπλέον, η νέα γνώση που αφορά την εξέλιξη των αγορών, την ανάδυση της καινοτομίας πλατφόρμας και την περίπτωση της εκτεταμένης «υπηρεσιοποίησης» αναλύονται στοχευμένα και με οξυδέρκεια.

Δεν έχει σημασία το πόσο καλή είναι η ιδέα σας και ανεξάρτητα από την προσπάθεια, το χρόνο και τα χρήματα που επενδύετε, μια επιχείρηση τελικά επιβιώνει από το πόσο υγιής είναι οικονομικά.

Κατά αρχάς να την ξεκινήσετε: Πάντοτε «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει σε μια εταιρεία εάν ο Επιχειρηματίας, ο Μέτοχος, η Διοίκηση δεν ενστερνιστούν το εγχείρημα, την αλλαγή, την μετάβαση, την προσαρμογή, στο νέο.

Η κατάσταση ταμειακών ροών είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, διότι μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας ανάλογα.

Μετά την αποστολή ακολουθεί το όραμα: με ποιον τρόπο θα αλλάζει η επιχείρησή σας τον κόσμο όταν εκπληρώσετε το όραμά σας; Ξεκινήστε τον ισχυρισμό σας με μια υποσχόμενη πρόταση.

Ξεκινήστε να κάνετε μια λίστα στην οποία να περιγράφετε όλα αυτά και σιγά σιγά θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι αξίες σας.

Επίσης, περιγράψτε νέα προϊόντα που θα λανσάρετε στο κοντινό μέλλον, καθώς και όποια read more πνευματική ιδιοκτησία κατέχετε. Περιγράψτε το πως αυτά θα αυξήσουν το κέρδος σας.

Στο πίνακα που ακολουθεί αναλύονται οι βασικοί άξονες οι οποίοι θα ενισχυθούν με τη μορφή της επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων.

Η επιχειρηματικότητα συνεπάγεται και ευθύνες, γεγονός που σημαίνει ότι ο νέος επιχειρηματίας θα πρέπει να χρεώνεται τις αποτυχίες όσο και τις επιτυχίες της ιδέας του και της ομάδας που ηγείται.

Έλεγχος και γνωστοποίηση προϋποθέσεων συνταξιοδότησης

Η εκτίμηση είναι πως τα δάνεια αυτά, υψηλότερου κινδύνου, αναμένεται να φέρουν και μεγαλύτερα επιτόκια από εκείνα που οι δανειολήπτες συνάπτουν με τις τράπεζες, κάτι βεβαίως που θα συνιστά «παγίδα» για τον δανειολήπτη που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στους χειρισμούς του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *